Onze diensten

Online marketing: meer bezoekers, meer conversie

;

Hoe wij bedrijven helpen groeien

Met onze online marketing diensten helpen we jouw bedrijf naar groei. Wij kunnen ons richten op één facet van online marketing, maar wij kunnen je ook full-service online marketing aanbieden. Bekijk hieronder onze specialismen. 

Marketingplan maken

Een goede start voor de marketingwerkzaamheden van jouw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie

Betere vindbaarheid in zoekmachines en meer verkeer.

Websitecreatie en -optimalisatie

Een mooie, functionele website die bezoekers trekt.

Zoekmachine advertenties

Google advertenties die jouw bedrijf in de spotlights zetten.

Social media en content creatie

Meer aandacht van leads en klanten via social media.

Social media advertenties

Een social media boost voor jouw bedrijf op verschillende kanalen.

E-mailmarketing

E-mailcampagnes om jouw leads en klanten te binden en behouden.

Eerst eens proberen?

Wil je meer successen boeken met jouw bedrijf? Ben je klaar om te groeien? En wil je weten hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen? Vraag dan eerst onze gratis Quickscan aan en wij adviseren je over vervolgstappen!

Meer weten over de Quickscan? Kijk hier. Ben je al bekend met een Quickscan? Vraag hem hiernaast gelijk aan!

Vraag direct een Quickscan aan voor jouw bedrijf:

Veelgestelde vragen

Het is begrijpelijk als je nog vragen hebt over Wizzards. Hieronder vind je de meestgestelde vragen die wij hebben ontvangen. We hopen dat je hier vindt wat je zoekt. Zo niet, stuur ons hieronder gerust een berichtje. We horen graag van je!

Wie zijn jullie?

Wij zijn Wizzards. Het eerste studenten online marketingbureau van Nederland dat, voor een fractie van reguliere tarieven van online marketing freelancers en bureaus, full service online marketingdiensten aanbiedt. Al meer dan 5 jaar. Websites, SEO, SEA, Social Media en meer!

Wie werken er bij jullie?

Bij ons werken specialisten met uitgebreide training en ervaring in de verschillende (online) marketingdomeinen. Wij zijn niet alleen marketeers, maar ook (universitaire) studenten en recentelijk afgestudeerden. Dit heeft als voordeel dat wij altijd met een frisse blik naar een vraagstuk kijken en daarnaast onze werkzaamheden kunnen aanbieden tegen de laagste tarieven van de markt.  

Wat is jullie tarief?

Onze tarieven liggen op 2/3 van die van freelancers en 1/3 van die van marketingbureaus. We werken op basis van gemak met maandelijkse abonnementen waardoor we de kosten nog lager kunnen houden, maar deze kun je ieder moment opzeggen en aanpassen. Bekijk hier onze actuele tarieven.

Hoe gaan jullie te werk?

Als je contact met ons opneemt, bespreekt een van onze Teamleads jouw situatie en wensen met je.
We ontwikkelen vervolgens samen met jou een meetbare online groeistrategie op basis van onze state-of-the-art kennis over het volledige spectrum aan online marketing en growth-hacking mogelijkheden.
Je krijgt een eigen Marketeer toegewezen die wekelijks met jou samenwerkt aan het realiseren van de groeidoelstellingen. Deze marketeer heeft toegang tot het volledige team aan kennis. Ook de Teamlead bespreekt regelmatig met je hoe het gaat. We beginnen graag klein om vertrouwen op te bouwen en eerste resultaten op te leveren. Vervolgens kijken we hoe we campagnes uit kunnen bouwen.

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact