E-mailmarketing Strategie

Bereik jouw doelgroep met succesvolle e-mailcampagnes

Expertise

Zodat jouw doelgroep zich aangesproken voelt

Persoonlijk

We ondersteunen je waar jij dit nodig hebt

Geavanceerde tools

We gebruiken de beste email tools voor een goed resultaat 

Betaalbaar

Veel resultaat voor weinig

De voordelen van effectieve e-mailmarketing

Met e-mailmarketing bereik jij de belangrijkste doelgroep: namelijk de mensen die al enthousiast zijn over jouw bedrijf en hebben aangegeven hier meer informatie over te willen ontvangen. Het zou zonde zijn als je dan niet de kans pakt om deze mensen te bereiken middels e-mailmarketing. E-mailmarketing biedt genoeg mogelijkheden om deze doelgroep persoonlijk en direct te bereiken. Zo is je bereik bij e-mailmarketing groot, kan je berichten makkelijk personaliseren en door genoeg automatiseringsmogelijkheden is e-mail schaalbaar. Maar, met al deze verschillende mogelijkheden is het ook best een klus om te bedenken hoe je e-mailmarketing wilt inzetten. En, wanneer je eenmaal weet wat je wil, kost het uitvoeren hiervan ook best wat tijd en moeite. Bij Wizzards kunnen we je snel en vakkundig ondersteunen bij het creëren en uitvoeren van jouw ultieme e-mailmarketing strategie.

Waar loop jij tegenaan?

U

Met zoveel mogelijkheden zie je door de bomen het bos niet meer

}

 Je hebt genoeg ideeën om e-mailmarketing vorm te geven, maar je mist de tijd om dit ook ten uitvoer te brengen

Je hebt een bestaande e-mailstrategie, maar zou dit graag willen optimaliseren 

Je wil geen vermogen uitgeven aan een e-mailmarketing specialist

Onze aanpak

In goed overleg met jou gaan we aan de slag met het opzetten, optimaliseren en/of uitvoeren van jouw e-mailmarketing strategie. Zo helpen wij jou om zowel door nieuwsbrieven als geautomatiseerde berichten de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken. Dit doen wij met behulp van platformen zoals MailChimp en ActiveCampaign. Ben je met name op zoek naar wat uitvoerende ondersteuning? Dat is bij ons ook mogelijk!

Persoonlijk

Samen bespreken we jouw doelen en wensen op het gebied van e-mailmarketing

E-mailoptimalisatie

Heb je al een e-mailmarketingstrategie? Wij kijken graag met je mee naar optimalisatiemogelijkheden

E-mailstrategie

Nog geen e-mailmarketingstrategie? Wij geven hier graag advies over met jouw input

Actie

Vervolgens kunnen we aan de slag gaan met het inrichten of optimaliseren van jouw e-mailmarketingstrategie

Vervolgstappen

Staat de e-mailmarketing ingesteld en vliegen de eerste mailtjes de deur uit? Wij zorgen ervoor dat de resultaten worden bijgehouden en kijken hoe de e-mailmarketingstrategie verder verbeterd kan worden

Wat klanten over ons zeggen

“Wizzards maakt gebruik van een poule aan zorgvuldig geselecteerde online marketeers die allerlei klussen voor jou op kunnen pakken. Je kunt een abonnement afsluiten of losse uren kopen en via het webportaal jouw klussen aanleveren. Het webportaal werkt snel en onze klussen werden steeds snel én heel goed opgepakt. Heel erg fijn dus, zeker als je op korte termijn wat extra handen kunt gebruiken.”

– Confetti Collective

“Ik ben heel tevreden met het eindresultaat van het project dat door Wizzards voor Clinical Neuro-Science projects werd uitgevoerd. Ook kijk ik terug op een zeer plezierige samenwerking en hoop in de toekomst ook weer gebruik te kunnen maken van jullie diensten.”

– Pauly Ossenblok

De Wizzards Way

Ons team bestaat uit universitair geschoolde studenten en werkenden. Hierdoor zijn we flexibel en hebben een team van specialisten in verschillende marketingdomeinen. Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te helpen, vinden we persoonlijk contact belangrijk. Hier hebben wij onze werkwijze op gericht.

w

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact via onze projectsoftware

Alles in overleg

Tweewekelijks videocalls plannen om plannen door te spreken

i

Structuur

Maandelijks een overzicht van de resultaten en een plan voor de komende tijd

Goede samenwerking

Een eigen vaste marketeer en een team met specialisten

Onze tools

Voor het opzetten en uitvoeren van e-mailmarketing strategie gebruiken wij de platformen MailChimp en ActiveCampaign. Mocht je gebruik (willen) maken van een ander platform staan wij hier uiteraard voor open: ook wij leren graag bij. Wanneer wij met jouw e-mailstrategie aan de slag gaan, maken wij graag eerst kennis met je om een beeld te krijgen van je bedrijf en te bespreken waarvoor je e-mailmarketing wilt inzetten. In samenspraak met jou stellen wij een passend advies op en wij gaan hier vervolgens mee aan de slag! Alles gaat in overleg. 

Wat we kosten

Onze tarieven liggen op 2/3 van die van freelancers en 1/3 van die van marketingbureaus. We werken op basis van gemak met maandelijkse abonnementen waardoor we de kosten nog lager kunnen houden, maar deze kun je ieder moment opzeggen en aanpassen. Bekijk hier onze actuele tarieven.

Probeer het gratis!

Wil je onze services eerst eens uitproberen? Dat kan! Vraag nu onze Quickscan aan om een eerste advies te ontvangen over wat een e-mailmarketingstrategie voor jouw bedrijf kan betekenen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meet de E-mailmarketing Wizzard!

Amber

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact