Onze werkwijze

Persoonlijk contact en snel resultaat

Werk samen met je nieuwe A-team

Neem contact met ons op (of koop direct uren in) en een van onze Teamleads neemt jouw situatie en wensen met je door.

We ontwikkelen vervolgens samen met jou een meetbare online groeistrategie op basis van onze state-of-the-art kennis over het volledige spectrum aan online marketing en growth-hacking mogelijkheden.

Je krijgt een eigen Marketeer toegewezen die wekelijks met jou samenwerkt aan het realiseren van de groeidoelstellingen. Deze marketeer heeft toegang tot het volledige team aan kennis. Ook de Teamlead bespreekt regelmatig met je hoe het gaat. We beginnen graag klein om vertrouwen op te bouwen en eerste resultaten op te leveren. Vervolgens kijken we hoe we campagnes uit kunnen bouwen.

We geven je toegang tot onze geavanceerde project management en communicatiesoftware waarmee we virtueel zeer effectief met elkaar kunnen samenwerken.

In no time zijn we voor je aan de slag en zie je de eerste / extra bezoekers en conversies voorbij komen!

Dat is alles! Wizzards werkt continue door aan de ontwikkeling van de dienst dus het wordt alleen maar beter; stay tuned voor toffe nieuwe mogelijkheden waar we achter de schermen hard aan werken.

Full service bureau

We leveren meer bezoekers en meer klanten. Tegen 1/3 van het tarief van reguliere bureaus. Als full-service bureau beheersen we alle facetten van online marketing met specialisten in alle domeinen.

Je kunt dus alles aan één partij uitbesteden. Wel zo makkelijk.

Universitaire studenten

Ons team bestaat uit getalenteerde hoogopgeleide studenten met een achtergrond en passie in ondernemen en marketing.

We zijn de eerste in Nederland met dit concept en groeien snel. Creativiteit, technologie, data en samenwerken: dat is waar het bij ons om draait.

Vast marketing team

Je krijgt een compleet virtueel online marketing team inclusief een vaste klantlead, marketing plan, team lead, Google Analytics dashboard, conversie optimalisatie advies, creatieve team brainstorms en meer.
We spreken de taal van ondernemers omdat we dit zelf zijn en als klantenkring hebben.

Efficiënte werkwijze

We werken efficiënt samen via onze online samenwerkingsoftware met chat en videocalls, alsof we naast elkaar zitten.
Meld je nu en we starten deze week nog. Je zit nergens aan vast. Maar wilt nooit meer anders 😉

Waarom Wizzards?

We hebben het aanbod van Online Marketeers in binnen en buitenland geanalyseerd en hebben een aantal unieke features ontwikkeld die voor jou / jullie het verschil gaan maken.

 

Slim. We werken als eerste en enige Online Marketing dienst van Nederland met persoonlijk geselecteerde, getalenteerde academische studenten en stellen hier hoge eisen aan. Ambitieus, creatief, energiek, intelligent, tech-savvy, secuur, snel, flexibel en communicatief vaardig zijn enkele van de eigenschappen die je op zullen vallen in het werken met Wizzards.

Goedkoop. Over de prijs kunnen we simpel zijn: deze ligt vér onder het marktgemiddelde. We willen groeien door de grootste te worden, niet de duurste.

Klanttevredenheid. We gaan voor minimaal een 9 in klanttevredenheid en meten dit regelmatig.

Snel. Wij houden van snelheid wat je direct merkt bij het afsluiten van een abonnement (of inkopen van losse uren): je schrijft je in en we pakken binnen een week nog de eerste campagnes voor je op.

Dichtbij. We kunnen op alle mogelijke manieren met je communiceren: hoewel virtueel, zijn we altijd heel dicht bij je.

Flexibel. Te zeggen dat we 24/7 beschikbaar zijn gaat wat ver, maar we zijn erg flexibel en werken ’s avonds en in het weekend door. Heerlijk dus om de volgende dag of na het weekend aan het werk te gaan en te zien dat er al weer verschillende campagnes voor je zijn opgepakt.

Eerlijk. Bij ons neem je je resterende uren mee naar de volgende maand. We garanderen je echter dat ze op zijn voor je het weet ?

Controle. Je bent volledig in controle over hoeveel tijd je wilt dat we aan een campagne besteden.

Eigen model. We werken volledig op basis van ons eigen model: Onze Marketeers runnen voor een groot deel het bedrijf, van recruitment tot marketing. Dit maakt dan ook dat het geen “klassieke” Online Marketeers zijn maar een proactief team van ondernemende “collega’s” die enthousiast mee willen bouwen aan jouw succes.

Kennismanagement. We houden al onze kennis systematisch bij waardoor we snel onze collectieve ervaring bij de hand hebben voor jouw campagnes.

Technologie. We werken met state-of-the art software in de ondersteuning van jullie campagnes, bijvoorbeeld in SEO.

Continue verbetering. Feedback is wat ons iedere dag beter maakt. Iedere suggestie die je doet (waarvoor veel dank!) wordt z.s.m. opgepakt.

We durven dan ook te stellen dat we hierdoor een ongeëvenaarde prijskwaliteitsverhouding leveren.

Dus waar wacht je nog op? 

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact