Schrijf je in

Sluit in luttele seconden een abonnement af en je ontvangt direct een email met uitleg hoe je ons kunt bereiken via de diverse kanalen. Je kunt meteen beginnen met het indienen van verzoeken! Relax bij het idee dat een team van top-talenten aan de slag gaat met die todo-lijst waar geen eind aan leek te komen.

Open je dashboard

In jouw persoonlijke account in de webportal zie je een overzicht van al jouw verzoeken, kun je nieuwe verzoeken indienen en opmerkingen toevoegen aan openstaande verzoeken. Je vindt er ook altijd je resterend aantal minuten. Minuten die je in een maand niet opmaakt gaan natuurlijk mee naar de volgende maanden. Je vind hier alle up to date informatie over Wizzards terug en kunt suggesties indienen hoe we onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

 

Werk samen met je nieuwe A-team

Een van de virtuele assistenten pakt jouw verzoek op, zet de timer aan om de gewerkte tijd bij te houden en stuurt je een reactie met de gevraagde informatie of bevestiging wanneer hij of zij klaar is, inclusief een samenvatting van de tijdsbesteding (onderzoek, telefoontjes, documenten opmaken, etc.) Indien nodig of gewenst belt de VA je op om je verzoek in meer detail te bespreken. Onze wizzards zijn allemaal erg handig met de laatste technologiën en kunnen met je samenwerken via Office, Google of andere platformen en communiceren via videocalls.

Krijg meer gedaan

Geef indien relevant in het verzoek aan hoe lang je wilt dat de VA er ongeveer aan werkt. Wees altijd zo specifiek mogelijk in wat je verwacht dat de VA doet en wat het concrete resultaat moet zijn. Afhankelijk van de complexiteit worden verzoeken binnen 24 uur opgepakt, maar vaak veel sneller.  Omdat we met een team van studenten werken kan het zijn dat je verzoeken door verschillende VAs worden opgepakt.

Dat is alles! Wizzards werkt continue door aan de ontwikkeling van de dienst dus het wordt alleen maar beter; stay tuned voor toffe nieuwe mogelijkheden waar we achter de schermen hard aan werken.