Marketingplan maken

De beste voorbereiding voor jouw campagnes

Effectief

Door onze ervaring weten we wat effectief is voor jouw bedrijf

Samenwerking

Een compleet online marketing team dat meedenkt.

Geavanceerde tools

We gebruiken de beste tools voor een gegrond plan

Betaalbaar

Een goed marketing-
plan voor weinig

Een goede basis voor jouw bedrijf

Wil jij meer online marketing in gaan zetten om jouw bedrijf een boost te geven? Dan heb je een goed marketingplan nodig. Een marketingplan is dé basis voor het opzetten van campagnes en het bereiken van leads. Dit zal uiteindelijk tot de meest winstgevende directe conversie leiden. Het is dan ook belangrijk dat hier goed en genoeg aandacht aan wordt besteed. Stap voor stap onderzoeken we wat voor marketing voor jouw bedrijf nodig is in een winstgevende sales funnel. 

Waar loop jij tegenaan?

Je hebt zelf niet veel verstand van marketingplannen

}

Je hebt wel wat kaas gegeten van marketing-plannen maar geen zin of tijd om er zelf mee aan de slag te gaan

l

Je wilt een duidelijk plan zodat je weet wat je te doen staat

Je zou graag een team willen om samen mee te brainstormen over jouw marketingplan

Onze aanpak

Samen brengen we jouw wensen en doelen in kaart. We gebruiken onze kennis en ervaring om een marketingplan voor jouw bedrijf te maken. Vervolgens bespreken we samen met jou hoe we dit plan voor ons zien en wat hiervoor nodig is. 

Persoonlijk

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelen en wensen op het gebied van online marketing.

Marketing strategie

Nog geen marketingplan? We analyseren jouw bedrijf en ontwikkelen in overleg een marketingplan.  

Optimalisatie

Heb je al een marketingplan? We kijken waar dit plan verbeterd en aangevuld kan worden. 

Overleg

We bespreken samen hoe het plan in elkaar zit en hoe dit plan het beste kan worden uitgevoerd.  

Actie

Is het marketingplan klaar? Tijd voor actie! Wij helpen je graag verder met het uitwerken van het marketing plan en vervolgstappen, zoals bijvoorbeeld het opzetten van online campagnes. 

Wat klanten over ons zeggen

“Mijn ervaring met Wizzards is top geweest. Vragen werden snel beantwoord, transparant en duidelijk. Ook de kosten waren vooraf duidelijk. Via een gezamenlijk portal kon ik mijn documenten en foto’s uploaden, en Luna verwerkte deze vervolgens. Gedurende het bouwproces van mijn website werd goed met mij meegedacht. Ik vond het een prettige samenwerking met een mooi resultaat dat er mag zijn en waar ik trots op ben!”

 

 


– Simone Blaauw

“Ik ben heel tevreden met het eindresultaat van het project dat door Wizzards voor Clinical Neuro-Science projects werd uitgevoerd. Ook kijk ik terug op een zeer plezierige samenwerking en hoop in de toekomst ook weer gebruik te kunnen maken van jullie diensten.”

– Pauly Ossenblok

De Wizzards Way

Ons team bestaat uit universitair geschoolde studenten en werkenden. Hierdoor zijn we flexibel en hebben een team van specialisten in verschillende marketingdomeinen. Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te helpen, vinden we persoonlijk contact belangrijk. Hier hebben wij onze werkwijze op gericht.

w

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact via onze projectsoftware

Alles in overleg

Tweewekelijks videocalls plannen om plannen door te spreken

i

Structuur

Maandelijks een overzicht van de resultaten en een plan voor de komende tijd

Goede samenwerking

Een eigen vaste marketeer en een team met specialisten

Onze tools

Om een effectief en gegrond marketingplan op te zetten, maken we gebruik van tools voor verschillende marketingdomeinen. Zo analyseren we je website en SEO-positie met SE Ranking en Google Analytics. Daarnaast adviseren we in het marketingplan over verschillende tools en hoe je die zo goed mogelijk kunt inzetten. Voor social media adviseren we bijvoorbeeld over contentkalenders en vormgeving tools. Wil je een nieuwe website? We vermelden dan duidelijk welke tools wij hiervoor gebruiken. Natuurlijk staan we hierbij altijd open voor jouw wensen en voorkeuren.

Wat we kosten

Onze tarieven liggen op 2/3 van die van freelancers en 1/3 van die van marketingbureaus. We werken op basis van gemak met maandelijkse abonnementen waardoor we de kosten nog lager kunnen houden, maar deze kun je ieder moment opzeggen en aanpassen. Bekijk hier onze actuele tarieven.

Probeer het gratis!

Wil je onze services eerst eens uitproberen? Dat kan! Vraag onze gratis Quickscan aan om samen te kijken waar jouw winst te behalen valt. We kunnen dan jouw huidige marktpositie analyseren en adviezen geven over optimalisatiepunten. Na dit advies kunnen we samen aan de slag met jouw marketing plan.  

Meet de Marketingplan Wizzards!

Amber

Sjoerd

Louisa

Manon

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact