Gratis Quickscan

Wil je meer successen boeken met jouw bedrijf? Ben je klaar om te groeien? Vraag onze gratis Quickscan aan en wij adviseren je over vervolgstappen!

;

Vraag direct een Quickscan aan voor jouw bedrijf:

Hoe werkt het?

w

Snelle reactie

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug.

Expertise

Een van onze medewerkers gaat (vrijblijbend) met je in gesprek.

l

Persoonlijke benadering

We brengen jouw situatie in kaart en luisteren naar jouw wensen.

Gegrond advies

We geven je een advies over vervolgstappen en groei.

Wat levert een Quickscan op?

Elk bedrijf streeft naar groei. Online marketing is dé manier om deze groei te verwezenlijken. Want het werven van leads, omzet en klanten gaat niet vanzelf. Soms heb je echter het gevoel dat je bedrijf stilstaat. Of dat je niet alles eruit haalt wat erin zit. Wil jij af van deze gedachten? Ben jij klaar voor groei? Dan is het tijd voor onze gratis Quickscan!
Met de Quickscan kijken we hoe jouw bedrijf zo efficiënt en snel mogelijk groei kan bereiken. We bekijken jouw huidige situatie en doen suggesties voor verbetering. Zodat jouw bedrijf succes bereikt. Ben jij klaar voor de volgende stap?

In 3 simpele stappen naar groei

Telefonisch gesprek

Omdat onze Quickscan op maat wordt gemaakt voor jouw bedrijf, kun je deze bij het aanvragen niet direct in je mailbox ontvangen. Ons werk is maatwerk, onze Quickscan dus ook. Nadat je een Quickscan hebt aangevraagd, zal één van onze Wizzards telefonisch contact met je opnemen. Er zal dan worden besproken wat we precies voor jou en jouw bedrijf kunnen doen. Doe je al veel aan online marketing? Of zoek je juist een goede manier om hiermee te beginnen? Er is zowel ruimte voor meer globale vraagstukken als gerichte vragen. Zowel vanuit jouw kant als vanuit onze kant. Na dit gesprek hebben wij genoeg informatie over jouw bedrijf en jouw doelen en wensen om een goede Quickscan te kunnen uitvoeren. 

Uitvoering van de Quickscan

Op basis van het telefoongesprek gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het uitvoeren van de Quickscan. Deze Quickscan kan globaler zijn, maar ook meer gericht op één domein binnen de online marketing. Zoals zoekmachineoptimalisatie, social media of zoekmachine advertenties. Afhankelijk van jouw vraag, koppelen we één van onze experts aan jouw Quickscan. Hebben we voor jouw specifieke casus inloggegevens nodig? Dan vragen we deze op, of sturen we een verzoek tot koppeling van je Google account. Deze gegevens stellen ons in staat een beter advies uit te brengen over jouw situatie. Wij gaan hier natuurlijk vertrouwelijk mee om en zullen niks veranderen. Jouw Quickscan zal in gemiddeld drie tot vijf werkdagen klaar zijn. Deze stuurt onze expert je dan gelijk via de mail. 

Adviesgesprek

Bij het mailen van de Quickscan houdt het nog niet op! Omdat wij waarde hechten aan persoonlijk contact, bespreken we de Quickscan nogmaals mondeling in een adviesgesprek. Dit kan telefonisch of via een videogesprek. Onze expert geeft aan wat opviel en wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw bedrijf. Ook geven we concreet advies over een plan van aanpak. Wat heeft de prioriteit? En wat zijn Quick wins voor jouw bedrijf? Uiteraard helpen wij je ook graag met de uitvoering van dit plan, maar je zit nergens aan vast. Samenvattend biedt onze Quickscan naast inzichten ook gelijk een concreet plan met vervolgstappen om (samen met ons) mee aan de slag te gaan!

Veelgestelde vragen

Het is begrijpelijk als je nog vragen hebt over onze gratis Quickscan. Hieronder vind je de meestgestelde vragen die wij hebben ontvangen. We hopen dat je hier vindt wat je zoekt. Zo niet, stuur ons hieronder gerust een berichtje. We horen graag van je!

Wat moet ik verwachten van de Quickscan?

Onze Quickscan is dé manier om een goed beeld te krijgen van jouw huidige positie op het gebied van online marketing. Op basis van een gesprek met jou en een analyse van jouw website en andere kanalen brengen wij een gedegen advies uit.
Wil je bijvoorbeeld (organisch) beter scoren in Google? Wij kijken wat je nu doet op het gebied van SEO en hoe jouw website beter kan door bijvoorbeeld gerichte zoekwoorden. Maak je al gebruik vna Google Advertenties? Wij kijken of alles optimaal is ingesteld, zonder iets te wijzigen natuurlijk, en brengen hier advies over uit. De Quickscan geeft jou de antwoorden en vervolgstappen die jouw bedrijf nodig heeft. Ook als je een meer globale indruk wilt krijgen over jouw online marketing positie.

Is de Quickscan echt gratis?

Ja, de Quickscan is helemaal gratis. Je kunt het zien als een nulmeting van de huidige stand van zaken. Wat ziet er al goed uit en wat kan nog beter? Na het bespreken van de Quickscan ondersteunen wij je graag bij het realiseren van het plan van aanpak. Je bent echter helemaal vrij om zelf deze keuze te maken. 

Ik zet (nog) geen online marketing in, heb ik dan wat aan de Quickscan?

Ben je nog niet of nauwelijks bekend met online marketing? Niet getreurd! Ook voor jou is de Quickscan aan te raden. Deze scan zal dan wel worden gedaan met een wat andere insteek. We kunnen dan namelijk een gesprek met je inplannen om meer over jouw bedrijf te weten te komen. Bijvoorbeeld wat jouw doelen zijn met online marketing en wat je budget is. Vervolgens kunnen we je adviseren over de verschillende mogelijkheden die online marketing biedt. En hoe wij je daar eventueel bij kunnen helpen. 

Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

Om tot een goed advies te komen, hebben we jouw input nodig. Wat wil jij graag van ons weten? Waar loop je tegenaan? En wat zijn jouw doelen en wensen? Tijdens het eerste telefonische gesprek hebben we het samen over dergelijke zaken. Heb je een specifiekere vraag waarvoor wij inloggegevens nodig hebben? Dan sturen we een koppelingsverzoek voor jouw Google account of vragen we tijdelijk om jouw inlogcodes. We gaan hier altijd vertrouwelijk mee om. Na het uitvoeren van de Quickscan, kun je ons weer verwijderen uit je account.  

Waarom een Quickstart jouw bedrijf kan helpen

Helaas is online marketing voor veel bedrijven eerder een kostenpost dan een bron van inkomsten, klanten en conversie. Daar gaat dus iets fout! Online marketing moet leiden tot groei. En dat is precies waar de Quickscan jou en jouw bedrijf mee helpt! De gratis Quickscan beantwoordt vragen als:

  • Hoe kan de organische vindbaarheid (zoekmachine Optimalisatie) van mijn website verbeterd worden?
  • Hoe kunnen mijn Google Advertenties meer omzet opleveren tegen lagere prijzen? 
  • In welke opzichten kan mijn website worden geoptimaliseerd?
  • Hoe verhoog ik mijn zichtbaarheid op sociale media? 
  • Op welke punten kan mijn online marketing (snel) verbeterd worden om meer omzet, klanten en naamsbekendheid te genereren?
  • Met welke online marketing kan ik het beste starten? 

Start vandaag nog met groeien

Wil je meer successen boeken met jouw bedrijf? Ben je klaar om te groeien? Vraag onze gratis Quickscan aan en wij adviseren je over vervolgstappen!

Vraag direct een Quickscan aan voor jouw bedrijf:

Hoe wij bedrijven helpen groeien

Marketingplan maken

Een goede start voor de marketingwerkzaamheden van jouw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie

Betere vindbaarheid in zoekmachines en meer verkeer.

Websitecreatie en -optimalisatie

Een mooie, functionele website die bezoekers trekt.

Zoekmachine advertenties

Google advertenties die jouw bedrijf in de spotlights zetten.

Social media en content creatie

Meer aandacht van leads en klanten via social media.

Social media advertenties

Een social media boost voor jouw bedrijf op verschillende kanalen.

E-mailmarketing

E-mailcampagnes om jouw leads en klanten te binden en behouden.

{

“Mijn ervaring met Wizzards is top geweest. Vragen werden snel beantwoord, transparant en duidelijk.”

Simone Blaauw

Simone's Voetzorg

{

“Hele fijne samenwerking gehad met Wizzards. Ze hebben me vele nuttige tips gegeven. Snelle acties en nauwgezette rapportering en opvolging. Top!”

Hetty Hameleers

SHOOT! The Original

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact