Social Media Advertenties

Groei op jouw social media kanalen

}

Snel resultaat

We werken snel zodat jij snel resultaat ziet

Goedkope Ads

Eén van de laagste tarieven in de markt

U

Goede targetting

De juiste doelgroep voor succesvolle advertenties

Ervaring

Zodat we snel kunnen schakelen en optimaliseren

Resultaat met Social Media Advertenties

Social media marketing speelt een steeds grotere rol in het bereiken van meer naamsbekendheid, klanten en omzet. Een belangrijke vorm van social media marketing is het inzetten van advertenties op social media, zoals bijvoorbeeld op Facebook, Instagram en Linked-In. Social media advertenties bieden jou tal van mogelijkheden om jouw doelgroep gericht te bereiken met als resultaat groei van jouw bedrijf! Maar, waar moet je beginnen? En hoe vind je eigenlijk de juiste doelgroep? Onze specialisten helpen je graag op weg!

Waar loop jij tegenaan?

Je weet niet waar je moet beginnen met social media advertenties

Je hebt een aantal advertenties lopen, maar deze boeken niet het gewenste resultaat

Je wil jouw advertenties graag optimaliseren, maar je weet niet hoe

 Je wil/kan geen vermogen uitgeven aan een freelancer of bureau

Onze aanpak

Samen brengen we jouw doelen en wensen op het gebied van advertenties in kaart. Wij passen onze dienst aan op hoe uitgebreid jij deze graag zou willen. Zo kunnen wij hele nieuwe advertenties voor je opzetten, maar kunnen wij je ook helpen bij het optimaliseren van advertenties die al lopen. We denken met je mee en houden optimaal rekening met jouw persoonlijke wensen! We ondersteunen je graag met de verschillende aspecten van social media advertenties. 

Plan

We maken een social media marketing plan gericht op advertenties

Targetten

We zoeken de juiste doelgroep en gaan deze gericht targetten

Actie

We creëren en optimaliseren jouw social media advertenties op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en/of Linked-In

Analyse

We stellen de juiste tracking in middels de Facebook Pixel en analyseren de resultaten

Tussentijdse optimalisatie

We blijven de advertenties monitoren en optimaliseren waar mogelijk

Wat klanten over ons zeggen

Enthousiaste en prettige mensen, die wizzards. Ze ontzorgen me, nemen me aan de hand mee. Ik vind het maar gedoe allemaal met die websites en google ads, maar zij vinden het leuk, en ze snappen het ook nog.”

– Bart Lammers

 

“Hele fijne samenwerking gehad met Wizzards. Ze hebben me vele nuttige tips gegeven. Snelle acties en nauwgezette rapportering en opvolging. Top!”

– Hetty Hameleers

 

De Wizzards Way

Jij staat bij ons op nummer één, en dat betekent dat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden. Daarom bespreken we eerst samen wat jij wilt bereiken met jouw social media marketing. Aan de hand hiervan zetten wij een plan op om jouw social media wensen waar te maken! Onze werkwijze passen wij dan ook gericht aan op jouw persoonlijke situatie en wensen. 

w

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact via onze projectsoftware

Alles in overleg

Tweewekelijks videocalls plannen om plannen door te spreken

i

Structuur

Maandelijks een overzicht van de resultaten en een plan voor de komende tijd

Goede samenwerking

Een eigen vaste marketeer en een team met specialisten

Onze strategie

Eén zekerheid kunnen wij jou in ieder geval mee geven: wanneer wij met advertenties aan de slag gaan is voor ons testen, testen en nog eens testen enorm belangrijk. Door het experimenteren met verschillende advertenties en doelgroepen en het analyseren van de resultaten ontdekken wij wat wel en niet werkt. Zo kunnen wij op tijd stoppen met dat wat niet loopt en extra inzetten op de advertenties die de gewenste resultaten behalen. Zo voorkomen we ook dat je veel geld stopt in social media advertenties die niet goed lopen.

Wat we kosten

Onze tarieven liggen op 2/3 van die van freelancers en 1/3 van die van marketingbureaus. We werken op basis van gemak met maandelijkse abonnementen waardoor we de kosten nog lager kunnen houden, maar deze kun je ieder moment opzeggen en aanpassen. Bekijk hier onze actuele tarieven.

Probeer het gratis!

Wil je onze services eerst eens uitproberen? Dat kan! Vraag onze Quickscan aan en zet nu meteen de eerste stap naar de groei van jouw bedrijf! We kunnen bijvoorbeeld analyseren hoe succesvol de huidige advertenties zijn of hoe jij social media advertenties het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf. 

Meet de Social Ads Wizzards!

Louisa

Amber

Liselotte

Sam

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact