Social Media Strategie

Vergroot jouw zichtbaarheid op social media

r

Meer zichtbaarheid

Zodat jouw bedrijf online meer aandacht krijgt

Z

Complete pakket

We ondersteunen in alle facetten van jouw Social Media

Geavanceerde tools

We gebruiken de beste Social Media tools voor een mooi en goed resultaat

Creativiteit

Brainstorm samen met ons team over creatieve social media berichten

Een social media strategie met succes

Het creëren van content en het monitoren van je social mediapagina’s is vaak een tijdrovende klus. Door dit uit handen te geven bespaar je veel tijd. Deze tijd kan je gebruiken om je weer te kunnen focussen op de dingen waar jij goed in bent. Een samenwerking met Wizzards biedt je daarnaast de mogelijkheid om samen met een team te sparren over jouw social media: aantrekkelijke acties, een nieuwe huisstijl of interessante rubrieken, alles is bespreekbaar! Het team van Wizzards bestaat uit verschillende specialisten die hun krachten bundelen om tot een zo passend mogelijke social media strategie te komen, die past bij jou en jouw bedrijf. Een strategie die jou helpt je zichtbaarheid online te vergroten en conversie te verhogen.

Waar loop jij tegenaan?

Je hebt zelf niet veel verstand van social media 

}

Je hebt geen tijd om zelf alle content voor je social media kanalen te maken

Je zou graag een team willen om samen mee te brainstormen over een social media strategie

Je boekt geen vooruitgang met jouw social media berichten

Onze aanpak

We overleggen samen wat jouw doelen en wensen zijn. Heb je al een social media strategie? Of sta je nog aan het begin van jouw social media avontuur? In beide gevallen zijn er bepaalde stappen om te zetten. Zo kunnen we bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl opzetten of gelijk starten met het creëren van content. We pakken de verschillende taken voor jou op. Iedere klant is anders, en daar handelen wij dan ook naar. Maatwerk is bij Wizzards het uitgangspunt. 

Persoonlijk

Samen bepalen we welke sociale media relevant zijn voor jouw bedrijf

Social media strategie

Er zal een op maat gemaakte social media strategie worden opgesteld met onder andere een contentkalender

Actie

Vervolgens zal er content worden gecreëerd

Planning

De content zal systematisch worden geplaatst op verschillende kanalen

Analyse

De verschillende social media pagina’s zullen door ons worden gemonitord 

Wat klanten over ons zeggen

“Mag ik even zeggen dat ik superenthousiast ben na mijn eerste kennismaking met Wizzards! Mijn vraag om mee te denken over content voor mijn Facebook bedrijfspagina werd snel opgepikt door Fleur. Het contact verliep prettig en professioneel. Fleur wist snel helder te krijgen wat ik wilde en kwam ook met eigen ideeën over de manier waarop dit samen te stellen was. Ze wist zo snel mijn wensen en ideeën te vertalen naar een content kalender waar ik lang mee vooruit ga kunnen!”

– Simone

 

“Hele fijne samenwerking gehad met Wizzards. Ze hebben me vele nuttige tips gegeven. Snelle acties en nauwgezette rapportering en opvolging. Top!”

– Hetty Hameleers

 

De Wizzards Way

Ons team bestaat uit universitair geschoolde studenten en werkenden. Hierdoor zijn we flexibel en hebben een team van specialisten in verschillende marketingdomeinen. Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te helpen, vinden we persoonlijk contact belangrijk. Hier hebben wij onze werkwijze op gericht.

w

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact via onze projectsoftware

Alles in overleg

Tweewekelijks videocalls plannen om plannen door te spreken

i

Structuur

Maandelijks een overzicht van de resultaten en een plan voor de komende tijd

Goede samenwerking

Een eigen vaste marketeer en een team met specialisten

Onze tools

Bij een social media strategie komen natuurlijk verschillende platformen aan bod. Om al deze social media goed te kunnen beheren en monitoren maken wij gebruik van een aantal geavanceerde tools. Zo gebruiken we Facebook bedrijfsmanager om jouw Facebookpagina te kunnen beheren en resultaten bij te kunnen houden.
Om alle verschillende berichten in te kunnen plannen en systematisch te kunnen plaatsen, gebruiken wij Hootsuite. Dit biedt de mogelijkheid social media berichten voor verschillende kanalen in te plannen. Daarnaast gebruiken wij de sociale media platformen zelf om resultaten bij te houden. Zo kunnen we jou zo goed mogelijk ondersteunen bij het creëren en monitoren van social media strategie. 

Wat we kosten

Onze tarieven liggen op 2/3 van die van freelancers en 1/3 van die van marketingbureaus. We werken op basis van gemak met maandelijkse abonnementen waardoor we de kosten nog lager kunnen houden, maar deze kun je ieder moment opzeggen en aanpassen. Bekijk hier onze actuele tarieven.

Probeer het gratis!

Wil je onze services eerst eens uitproberen? Dat kan! Vraag nu onze Quickscan aan om samen een start te maken met jouw social media strategie. Zo kunnen we bijvoorbeeld analyseren hoe jouw bedrijf er nu voorstaat en hoe dat te verbeteren valt. Zo maken we een start met het verhogen van de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Meet de Social Media Wizzards!

Amber

Louisa

Liselotte

Manon

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact