Vacatures

Kom ons team versterken!

Kom stage lopen bij Wizzards!

Kom stage lopen bij onze toffe start-up: leer online marketing, direct werken voor klanten en een start-up helpen groeien!

 

De stageopdracht

Wizzards is een online marketing bureau uit Utrecht dat talentvolle studenten traint in online marketing en koppelt aan ondernemers om hen te ondersteunen in online groei.

  • Momenteel zoeken we een stagiair online marketing die ons gaat ondersteunen in verdere groei. Werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
  • Het ondersteunen van ondernemers en start-ups die klant bij ons zijn in alle facetten van online groei. Bijvoorbeeld doordachte landingspages maken, facebook advertenties inrichten of mailing campagnes uitwerken;
  • Het volgen van online marketing trainingen om jezelf expert te maken binnen verschillende marketingdomeinen;
  • Online marketing taken uitvoeren voor Wizzards om nieuwe klanten aan te trekken;
  • Recruiting activiteiten om nieuwe Wizzards marketeers te vinden.

 

Je werkt een aantal dagen in de week vanaf ons flexkantoor in Utrecht en kunt de overige tijd vanuit huis of studie locatie werken. Je krijgt begeleiding van een van de teamleads en van de eigenaar van Wizzards.

 

Wie wij zoeken

We zoeken stagiairs WO en HBO met aantoonbare affiniteit met marketing en / of ondernemerschap, ervaring is een pré. Denk aan studies Creative Business, Entrepreneurship, Communicatie- en Informatiewetenschappen en Commerciële Economie richting Marketing.

Wij zoeken iemand met een goed verantwoordelijkheidsgevoel en die naast onze begeleiding ook goed zelfstandig kan leren. Wij houden momenteel rekening  met corona-beperkingen en werken meer thuis.

Duur minimaal 3 maanden voor minimaal 32 uur per week. Je krijgt een online marketing opleiding, begeleiding, vergoeding, leuk samenwerken met collega’s, borrels / uitjes en een unieke leerzame ervaring binnen een snelgroeiende start-up.

Stuur bij interesse jouw motivatie en CV naar Marcel Postema via hallo@wizzards.nl. Voor vragen kun je Marcel mailen op hetzelfde adres of bellen of appen op 0647316376.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Team Wizzards

 

Contactformulier

14 + 10 =