Tarieven

De laagste tarieven in de markt

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kleine lettertjes?

Onze tarieven zijn exclusief btw. Daarnaast zijn bovenstaande abonnementen maandelijks opzegbaar; je zit nergens aan vast. Uren die we niet hebben opgemaakt in een maand, neem je onbeperkt mee naar de volgende maand(en). 

Kan ik ook extra uren inkopen?

Jazeker. Extra uren koop je eenvoudig bij binnen je bundel. Mocht je dus meer uren nodig hebben in een bepaalde maand, dan hoef je hier niet gelijk een groter abonnement voor te nemen. De uren die niet opgaan in de desbetreffende maand, kun je weer meenemen naar de volgende maand(en). 

Welk pakket moet ik kiezen?

Twijfel je nog welk abonnement het best bij jouw bedrijf past? Vraag eerst onze gratis Quickscan aan. Daarin nemen we jouw bedrijf onder de loep en kijken we waar de winst te behalen valt. Vervolgens kunnen we ook een advies geven over hoeveel uur per maand geschikt is om jou optimaal te kunnen ondersteunen. 

Wat maakt jullie abonnementen voordelig?

Het gemiddelde tarief in Nederland van een freelancer in 2019 was €47 per uur, van een bureau tussen de €70 en €120 per uur. Onze tarieven liggen op respectievelijk 2/3 en 1/3 hiervan! Wij bieden dus de laagste tarieven in de markt. Daarom zetten wij deze dus ook gewoon op de website! Daarnaast kun je direct online bestellen waardoor we snel voor je aan de slag kunnen.

Ik wil eenmalig uren inkopen, kan dat?

Dat kan. Losse uren inkopen (klik hier) of achteraf factureren is mogelijk. Het tarief is dan €35 per uur. Mocht je later toch een abonnement willen, dan is dit natuurlijk altijd mogelijk. De uren die je dan overhebt neem je ook gewoon weer mee naar de volgende maand.

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact