fbpx

Waarom Wizzards

Our unfair advantage

We hebben het aanbod van Online Marketeers in binnen en buitenland geanalyseerd en hebben een aantal unieke features ontwikkeld die voor jou / jullie het verschil gaan maken.

Slim. We werken als eerste en enige Online Marketing dienst van Nederland met persoonlijk geselecteerde, getalenteerde academische studenten en stellen hier hoge eisen aan. Ambitieus, creatief, energiek, intelligent, tech-savvy, secuur, snel, flexibel en communicatief vaardig zijn enkele van de eigenschappen die je op zullen vallen in het werken met Wizzards.

Goedkoop. Over de prijs kunnen we simpel zijn: deze ligt vér onder het marktgemiddelde (ongeveer de helft ervan..). Wij willen geld verdienen door de grootste te worden, niet de duurste.

Kwaliteit. Achter Wizzards staat iemand met 12 jaar high end strategy consulting ervaring. Iemand die gewend is op board level te werken en alleen voor top kwaliteit te gaan. Op basis van zijn ervaring in strategie, digitalisering, commercial excellence en innovatie is hij mentor van een van de twee grote start-up accelerators in Nederland en coacht hij ieder jaar een selectie van 10 van de meest veelbelovende start-ups. Deze kennis gaat hij op de achtergrond toepassen op jóuw bedrijf.

Klanttevredenheid. We gaan voor minimaal een 9 in klanttevredenheid. Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug en we rekenen alleen tijd als je 100% tevreden bent.

Snel. Wij houden van snelheid wat je direct merkt bij het afsluiten van een abonnement (of inkopen van losse uren): je schrijft je in en we pakken binnen een week nog de eerste campagnes voor je op. 

Omnichannel. Wizzards is omnichannel: we maken er een sport van en selecteren onze technologie zo dat we op alle mogelijke manieren met je kunnen communiceren: hoewel virtueel, zijn we altijd heel dicht bij je.

Flexibel. Te zeggen dat we 24/7 beschikbaar zijn gaat wat ver, maar we zijn erg flexibel en werken ’s avonds en in het weekend door. Heerlijk dus om de volgende dag of na het weekend aan het werk te gaan en te zien dat er al weer verschillende campagnes voor je zijn opgepakt.

Eerlijk. Bij ons neem je je resterende uren mee naar de volgende maand. We garanderen je echter dat ze op zijn voor je het weet ?

Controle. Je bent volledig in controle over hoeveel tijd je wilt dat we aan een campagne besteden.

Eigen model. We werken volledig op basis van ons eigen model: Onze Marketeers runnen voor een groot deel het bedrijf, van recruitment tot marketing. Dit maakt dan ook dat het geen “klassieke” Online Marketeers zijn maar een proactief team van “collega’s” die enthousiast mee willen bouwen aan jouw succes.

Kennismanagement. We houden al onze kennis systematisch bij in de cloud waardoor we snel onze collectieve ervaring bij de hand hebben voor jouw verzoeken.

Technologie. We werken met state-of-the art technologie waardoor we perfect overzicht hebben op jouw campagnes en real-time virtueel met je samenwerken. 

Continue verbetering. Feedback is wat ons iedere dag beter maakt. Iedere suggestie die je doet (waarvoor veel dank) komt op onze product roadmap terecht en wordt z.s.m. opgepakt.

We durven dan ook te stellen dat we hierdoor een ongeëvenaarde prijskwaliteitsverhouding leveren.

ONZE SERVICE GARANTIE

We willen jullie graag leren kennen en de drempel hiervoor zo laag mogelijk maken.

Dit doen we onder andere door het gemak waarmee je een abonnement kunt afsluiten. Je kunt dit helemaal doen op de manier die jou goed past: in een abonnement, met los vooraf ingekochte uren (bijvoorbeeld om eens te proberen) of met facturen achteraf. Niet gebruikte uren neem je mee, je kunt extra uren bijkopen en je kunt ieder moment zonder opgaaf van reden het abonnement stopzetten of aanpassen.

We werken op basis van 100% vertrouwelijkheid en geheimhouding. En vooral werken we met een 100% tevredenheidsgarantie: als om wat voor reden je niet tevreden bent dan zullen we deze uren niet rekenen en er alles aan doen de opdracht alsnog naar volle tevredenheid af te ronden. En als je wilt komen we bij je langs op kantoor om op locatie samen te werken of een kop koffie te drinken.

We zijn vriendelijk en behulpzaam en hebben plezier in ons werkt om het maximale uit jouw VA team te halen.

IN IT FOR THE LONG TERM

We hopen dat we je al enthousiast hebben kunnen maken voor de waarde van een Virtuele Assistent in het algemeen en Wizzards in het bijzonder. We willen echter niet “onbekend / onpersoonlijke” service zijn die virtueel klussen voor je oppakken. We willen je beter leren kennen, een goede werkrelatie opbouwen en steeds waardevoller voor je worden in de toekomst.

Doordat we jou en jouw bedrijf beter leren kennen. Doordat we zelf steeds meer ervaring opdoen in verschillende opdrachten, met nieuwe technieken en nieuwe collega’s met unieke vaardigheden. We bouwen steeds meer kennis op welke we allemaal bijhouden in onze kennisbank zodat we snel de beste oplossingen voor een vraagstuk voorhanden hebben. We zullen onze dienstverlening ook blijven uitbreiden en aanpassen naar de wensen van onze klanten.

We zitten er kortom in voor de lange termijn en willen een belangrijke zakenpartner, “growth engine” en “virtuele collega” voor jullie worden.

Algemene Voorwaarden incl. Privacyverklaring            © Bosonic 2020 - KvK 69075514 

WhatsApp chat