White Label Marketing

De capaciteit van jouw bedrijf vergroten, zonder meer werk- en tijdsdruk? Onmogelijk? Niet met White Label Wizzards: wij werken (op de achtergrond) voor jou en ondersteunen je met ons White Label concept in verschillende (online) marketingwerkzaamheden. 

;

Yes, ik wil online marketing uitbesteden!

Het eerste White Label Online Marketingbureau van Nederland!

Jullie verkopen het werk, wij voeren het voor ~€30 per uur (achter de schermen) uit!
Wij zijn het eerste studenten online marketingbureau van Nederland dat, voor een fractie van reguliere tarieven van online marketing freelancers en bureaus, full service online marketingdiensten aanbiedt. Websites, SEO, SEA, Social Media en meer.
En omdat een groeiende groep online marketing freelancers en bureaus werk aan ons uitbesteedt, hebben we besloten dit concept nu breed te lanceren. Met een specifieke aanpak helemaal gericht op marketing freelancers en bureaus die willen groeien, zonder extra medewerkers aan te nemen!

Waarom White Label Marketing?

Komt een of meerdere van de situaties hiernaast je bekend voor? Hierin ben je zeker niet de enige. Veel bedrijven kampen precies met dit probleem: wel nieuwe opdrachten willen aannemen en doorgroeien met het bedrijf, maar aan voldoende capaciteit ontbreekt het. Dit is met het Wizzards White Label concept verleden tijd. Zo hoef jij je in de toekomst geen zorgen meer te maken of er wel voldoende capaciteit beschikbaar is voor die toffe klussen die er vast en zeker nog aan gaan komen. 

“Ik zou dat ene toffe project het liefst aannemen, maar ik moet helaas een ‘nee’ verkopen. Simpelweg omdat ik niet genoeg ruimte of capaciteit meer heb” 

“Ik zou graag door willen groeien met mijn bedrijf, maar ik heb hier te weinig werknemers voor”

“Nieuwe opdrachten? Fijn! Vaste mensen in dienst nemen waarvoor ik niet altijd werk kan garanderen? Minder fijn!”

Wij zijn Wizzards

Wij zijn Wizzards. Een online marketingbureau met meer dan 5 jaar ervaring. Bij ons werken specialisten met uitgebreide training en ervaring in de verschillende (online) marketingdomeinen. Wij zijn niet alleen marketeers, maar ook (universitaire) studenten en recentelijk afgestudeerden. Dit heeft als voordeel dat wij altijd met een frisse blik naar een vraagstuk kijken en daarnaast onze werkzaamheden kunnen aanbieden tegen de laagste tarieven van de markt.  

Hoe gaan wij te werk?

Yes! Je hebt een nieuwe opdracht binnen of je wil bestaand werk graag aan ons uitbesteden. Hier komen de Wizzards in beeld. Wij staan zowel open voor korte- als langdurige projecten.  

We plannen een kennismakingsgesprek in van ongeveer 1 uur waarin we jouw wensen en onze mogelijkheden doornemen.  

Is er sprake van een match en gaan we voor de klant aan de slag? Voordat wij de werkzaamheden in gang zetten, stellen wij een eerste offerte op met een inschatting van de tijdsduur en prijs van de werkzaamheden. Zo komen jij en de klant nooit voor een verrassing te staan.  

Ook stellen we in overleg duidelijke deadlines op voor de oplevering van het werk. Omdat wij een flexibel bureau zijn zonder vaste werktijden werken wij met duidelijke weekschema’s en deadlines. 

Akkoord? Dan zwaaien we met onze toverstaf en is het werk binnen de afgesproken deadline afgerond. Indien gewenst leveren wij een netjes rapport aan met de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd.  

Zijn de werkzaamheden klaar? Graag plannen we dan nog een klein evaluatiemoment in om de samenwerking te bespreken en/of netjes af te ronden. Is er in de toekomst weer nieuw werk? Dan staan we natuurlijk weer voor je klaar!

Waarom kies je voor Wizzards?

Laagste tarieven

Slechts €30/u! Veel lagere tarieven dan die van andere  (online) marketingbureaus.

+

Multi-inzetbaar

Full service uitvoering. Wij voeren alle marketing campagnes uit.

Team van experts

We beschikken over een team van specialisten in alle domeinen van de online marketing.

~

Vertrouwelijk

We gaan vertrouwelijk om met klantgegevens en de afspraken tussen ons en jouw bedrijf.

Wat zijn de mogelijkheden?

Visible mode

In de visible mode weet de klant dat een Wizzard het werk uitvoert. In deze modus leveren wij nog steeds het werk onder jouw bedrijf, maar opereren wij wat minder op de achtergrond. Zo kunnen we indien nodig ook in contact staan met de klant en zorg dragen voor de communicatie.  

Incognito mode

Met de onzichtbaarheidsspreuk verdwijnen de Wizzards naar de achtergrond. Wij nemen het klantwerk over, maar opereren incognito op de achtergrond. Hierbij leveren we het werk bij jou aan en vindt er geen directe communicatie plaats tussen onze Wizzards en jouw klant(en).  

Bonusmodel

Komt er een klant voorbij die niet bij jouw bedrijf past, maar wellicht wel interessant is voor ons? Draag deze dan bij ons aan en als uiting van dankbaarheid krijg jij 10 procent van de omzet van deze klant!  

Hoe wij bedrijven helpen groeien

Marketingplan maken

Een goede start voor de marketingwerkzaamheden van jouw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie

Betere vindbaarheid in zoekmachines en meer verkeer.

Websitecreatie en -optimalisatie

Een mooie, functionele website die bezoekers trekt.

Zoekmachine advertenties

Google advertenties die jouw bedrijf in de spotlights zetten.

Social media en content creatie

Meer aandacht van leads en klanten via social media.

Social media advertenties

Een social media boost voor jouw bedrijf op verschillende kanalen.

E-mailmarketing

E-mailcampagnes om jouw leads en klanten te binden en behouden.

Geef je werk uit handen, en houd tijd over

Kom je om in het werk en kan je wel wat hulp gebruiken? Maak dan gebruik van Wizzards: onzichtbaar of zichtbaar, maar altijd tegen het laagste marketingtarief.  

;

Yes, ik wil online marketing uitbesteden!

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact