WordPress website laten bouwen

Een website die past bij jou en jouw bedrijf

}

Snel online

We werken snel zodat jij snel resultaat ziet

Website op maat

Een WordPress website laten bouwen op basis van jouw wensen en doelen

U

Zoekmachinevriendelijk

Effectieve optimalisaties zodat jouw website meer verkeer trekt

N

Voor een laag tarief

Een website voor één van de laagste tarieven

Het belang van een goede website

Een professionele en conversiegerichte website vormt de basis van een goede onderneming. Het maken van een goede website kan best lastig zijn. Zo moeten er keuzes worden gemaakt over de huisstijl, vormgeving, indeling en komen er nog een hoop andere praktische zaken om de hoek kijken. Ook het nadenken over conversie optimalisatie en het werven en behouden van klanten vereist de nodige brainstormsessies. Je krijgt in dit proces dus heel wat voor je kiezen. Bij Wizzards kunnen we je snel en vakkundig ondersteunen bij het creëren van jouw website. Samen gaan we dan aan de slag om jouw WordPress website te bouwen zoals jij die wilt!

Waar loop jij tegenaan?

Je kunt jouw ideeën niet vertalen in een goede website

Je boekt geen resultaten met je huidige website

Je mist een team om samen mee te brainstormen

Je wil geen vermogen uitgeven aan een webbouwer

Onze aanpak

In goed overleg met jou gaan we aan de slag met het bouwen of optimaliseren van jouw website, precies zoals jij in gedachten hebt. Je kunt bij ons je hele WordPress website laten maken, of we kunnen meedenken over punten waar jij hulp bij wilt. Bijvoorbeeld advies over het design of conversiegerichte acties. We zijn beschikbaar om ondersteuning te bieden waar jij die nodig hebt.

Persoonlijk

Samen bespreken we jouw doelen en wensen

Websiteoptimalisatie

Heb je al een website? We maken dan een analyse van deze website

Creativiteit

Nog geen website? We maken met jouw input een opzet.

Websitecreatie

Vervolgens kunnen we aan de slag met het maken en/of optimaliseren van jouw website!

Resultaat

Is je website klaar? Wij zorgen ervoor dat ook de resultaten worden getrackt

Een website om trots op te zijn

Samen maken we een website waar jij trots op kan zijn. Wij ondersteunen je waar nodig, zodat jij tijd overhoudt voor andere klussen. Zo kunnen we beiden doen waar we goed in zijn! Met als eindresultaat een website die professioneel, zichtbaar, gebruiksvriendelijk en converterend is. Een goede basis van waaruit je verder kunt groeien.
Benieuwd naar ons eerdere werk? Bekijk de websites hieronder. Heb jij speciale vragen of wensen of wil je meer van ons werk zien? Bericht ons via chat, Whatsapp of telefoon.

Wat klanten over ons zeggen

“Mijn ervaring met Wizzards is top geweest. Vragen werden snel beantwoord, transparant en duidelijk. Ook de kosten waren vooraf duidelijk. Via een gezamenlijk portal kon ik mijn documenten en foto’s uploaden, en Luna verwerkte deze vervolgens. Gedurende het bouwproces van mijn website werd goed met mij meegedacht. Ik vond het een prettige samenwerking met een mooi resultaat dat er mag zijn en waar ik trots op ben!”

– Simone Blaauw

 

Enthousiaste en prettige mensen, die wizzards. Ze ontzorgen me, nemen me aan de hand mee. Ik vind het maar gedoe allemaal met die websites en google ads, maar zij vinden het leuk, en ze snappen het ook nog.”

– Bart Lammers

 

De Wizzards Way

Ons team bestaat uit universitair geschoolde studenten en werkenden. Hierdoor zijn we flexibel en hebben een team van specialisten in verschillende marketingdomeinen. Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te helpen, vinden we persoonlijk contact belangrijk. Hier hebben wij onze werkwijze op gericht.

w

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact via onze projectsoftware

Alles in overleg

Tweewekelijks videocalls plannen om plannen door te spreken

i

Structuur

Maandelijks een overzicht van de resultaten en een plan voor de komende tijd

Goede samenwerking

Een eigen vaste marketeer en een team met specialisten

Onze tools

Voor onze websites gebruiken wij een aantal tools. Zo hosten wij websites via Siteground; de nummer één hoster wereldwijd. Verder gebruiken we WordPress, dit is de meest gebruikte webbuilder ter wereld. Binnen WordPress werken wij met Divi, een erg populair en gebruiksvriendelijk thema wat ontzettend veel mogelijkheden biedt (lees hier meer over Divi).

Als je door ons jouw WordPress website hebt laten maken, zorgen we ook dat de technische aspecten goed worden afgehandeld. We updaten de plugins en maken accounts aan bij tracking tools zodat de resultaten kunnen worden bijgehouden (lees hierover meer op onze Google Analytics pagina).

Wat we kosten

Onze tarieven liggen op 2/3 van die van freelancers en 1/3 van die van marketingbureaus. We werken op basis van gemak met maandelijkse abonnementen waardoor we de kosten nog lager kunnen houden, maar deze kun je ieder moment opzeggen en aanpassen. Bekijk hier onze actuele tarieven.

Probeer het gratis!

Wil je onze services eerst eens uitproberen? Dat kan! Vraag onze gratis Quickscan aan voor jouw website. We kunnen dan jouw huidige website analyseren en adviezen geven over optimalisatiepunten. Na dit advies kunnen we samen aan de slag met jouw (nieuwe) website!

Meet de Website Wizzards!

Luna

Jeroen

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact