Zoekmachine Advertenties

Meer verkeer naar jouw website via de zoekmachines

}

Snel resultaat

We werken snel zodat jij snel resultaat ziet

Goedkope SEA

Eén van de laagste tarieven in de markt

U

Zoekmachinevriendelijk

De juiste zoekwoorden zodat jouw website meer verkeer trekt

Geavanceerde tools

We gebruiken de beste SEA tools voor een goed resultaat 

Direct meer websiteverkeer met SEA marketing

SEA marketing is een goede manier om jouw bedrijf een boost te geven. Maar het maken van een goede Google Ads campagne is nog een hele uitdaging. Zo komt er veel meer bij kijken dan alleen een leuke tekst. Er moeten doelgroepen worden ingesteld, zoekwoorden worden geselecteerd en, niet te vergeten, de advertenties moeten worden geoptimaliseerd. Heb je zelf weinig verstand van SEA marketing en wil je dit graag uitbesteden? Ons team staat voor je klaar met effectieve advertenties die jouw online aanwezigheid versterken en meer verkeer naar jouw website brengen! 

Waar loop jij tegenaan?

 Je wil snel resultaat boeken met effectieve en gerichte advertenties

Je Google Ads campagne levert geen rendement op

}

Je hebt geen tijd om alle data te analyseren en advertenties te optimaliseren

Je wil geen vermogen uitgeven aan een SEA-bureau 

Onze aanpak

Gelukkig staan onze Wizzards voor je klaar met een op maat gemaakt plan, dat aansluit op jouw wensen en doelen. Precies wat je nodig hebt dus! Wij vullen jouw SEA marketing in zoals jij dit voor ogen hebt. We kunnen je onder andere helpen met het uitvoeren van een zoekwoordenanalyse en plan prognose of het aanmaken en onderhouden van jouw Google Ads campagnes. Heb je al lopende advertenties? Dan kunnen we je helpen met het tracken van conversies en rendement in Google Analytics en Data Studio om vervolgens de lopende advertenties te optimaliseren. 

Analyse

Aan de hand van een zoekwoordenanalyse berekenen we de gemiddelde Cost Per Click. Daarna bepalen we samen wat het ideale advertentiebudget voor je is.

Plan

We stellen samen een SEA marketing plan op.

Actie

Vervolgens zetten we verschillende Google Ads campagnes op.

Vervolgstappen

Wij analyseren de data van de advertenties in Google Ads en het websiteverkeer in Google Analytics. Hieruit geven we je gericht advies over vervolgstappen.

Tussentijdse optimalisatie

Tijdens dit proces optimaliseren we de advertenties waar nodig op basis van de resultaten. 

Wat klanten over ons zeggen

Enthousiaste en prettige mensen, die wizzards. Ze ontzorgen me, nemen me aan de hand mee. Ik vind het maar gedoe allemaal met die websites en google ads, maar zij vinden het leuk, en ze snappen het ook nog.”

– Bart Lammers

 

“Hele fijne samenwerking gehad met Wizzards. Ze hebben me vele nuttige tips gegeven. Snelle acties en nauwgezette rapportering en opvolging. Top!”

– Hetty Hameleers

 

De Wizzards Way

Ons team bestaat uit universitair geschoolde studenten en werkenden. Hierdoor zijn we flexibel en hebben een team van specialisten in verschillende marketingdomeinen. Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te helpen, vinden we persoonlijk contact belangrijk. Hier hebben wij onze werkwijze op gericht.

w

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact via onze projectsoftware

Alles in overleg

Tweewekelijks videocalls plannen om plannen door te spreken

i

Structuur

Maandelijks een overzicht van de resultaten en een plan voor de komende tijd

Goede samenwerking

Een eigen vaste marketeer en een team met specialisten

Onze tools

Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen op SEA gebied, vragen wij je om ons toegang te verlenen tot je Google Ads en Analytics accounts. In Google Ads maken we de campagnes en analyseren we hoe deze presteren. In Google Analytics zien we alle bezoekersdata en kunnen we transacties voor je tracken. Daarnaast maken wij gebruik van een aantal geavanceerde tools. Zo gebruiken we SE ranking voor het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek (link naar SEO pagina).  Daarnaast maken we gebruik van Google Tag Manager voor het maken van een tracking container op je website. Google Data Studio gebruiken we om de winstgevendheid van je SEA marketingcampagne schematisch in kaart brengen van. 

Wat we kosten

Onze tarieven liggen op 2/3 van die van freelancers en 1/3 van die van marketingbureaus. We werken op basis van gemak met maandelijkse abonnementen waardoor we de kosten nog lager kunnen houden, maar deze kun je ieder moment opzeggen en aanpassen. Bekijk hier onze actuele tarieven.

Probeer het gratis!

Wil je onze services eerst eens uitproberen? Dat kan! Vraag nu de Quickscan aan om samen een start te maken met jouw SEA marketing. Zo kunnen we analyseren hoe jouw SEA ervoor staat of waar je het beste mee kunt starten. Zo kun je vliegend van start met je SEA marketing. Dé manier om jouw websiteverkeer direct te verhogen!

Meet de SEA Wizzards!

Sjoerd

Louisa

Sam

Jorn

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact