Zoekmachine optimalisatie

Betere vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines

r

Meer zichtbaarheid

Zodat jouw website meer verkeer trekt

Z

Complete pakket

We ondersteunen in alle facetten van jouw SEO-strategie

Geavanceerde tools

We gebruiken de beste SEO tools voor een goed resultaat 

Betaalbare SEO

Veel resultaat voor weinig

Jouw zichtbaarheid vergroten met SEO

Wil jij meer organische bezoekers naar je website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Onze SEO-specialisten helpen je graag mee om jouw website hoger te laten ranken in de zoekmachines. En dat voor een fractie van de prijs van andere online marketingbureaus en freelancers! Goedkope SEO dus, maar nog steeds erg kwalitatief.

SEO is nog steeds één van de meest gebruikte en meest duurzame marketingstrategieën van organisch groeien voor websites. SEO zorgt voor betere zichtbaarheid van je website in Google, en andere zoekmachines, waardoor er meer verkeer op je website komt. En wat betekent meer verkeer? Juist: meer winst. En dit zonder bakken met geld uit te geven aan Google advertenties of andere betaalde marketingkanalen. Bij Wizzards kunnen we je op alle facetten van dit proces ondersteunen. Samen maken we een SEO-strategie die jouw bedrijf de ranking zal geven die het verdient. 

Waar loop jij tegenaan?

Je hebt zelf niet veel verstand van SEO

}

Je hebt wel wat kaas gegeten van SEO maar geen zin of tijd om er zelf mee aan de slag te gaan

Je wil jouw website en producten/diensten zichtbaarder maken in Google

Je wilt geen dure SEO-specialist, maar goedkopere SEO die natuurlijk ook resultaat geeft

Onze aanpak

Samen brengen we jouw wensen en doelen in kaart. We gebruiken onze tools om een SEO-analyse van jouw website te maken. Vervolgens ontwikkelen we in overleg met jou een SEO strategie. Waar beginnen we, hoe gaan we verder en hoe behalen we de besproken doelen? We pakken de diverse taken voor jou op. Zo kunnen we bijvoorbeeld SEO geoptimaliseerde websiteteksten of blogs schrijven, backlinks genereren en technische websiteverbeteringen doorvoeren. Het uitgangspunt bij Wizzards is maatwerk en we houden dan ook optimaal rekening met jouw specifieke situatie en behoeften.

Persoonlijk

In een eerste gesprek bespreken we jouw doelen en wensen op het gebied van SEO

SEO strategie

Nog geen ervaring met SEO? We analyseren jouw website en ontwikkelen samen met jou een SEO-strategie

SEO optimalisatie

Ben je al actief bezig met SEO? We maken een analyse en brengen het laaghangende fruit in kaart

Actie

Vervolgens kunnen we aan de slag met het uitvoeren van de SEO-strategie

Vervolgstappen

Staat de basis? Wij helpen je ook graag met de volgende stappen, zoals bijvoorbeeld het optimaliseren van landingspagina en het schrijven van blogs

Goedkope SEO

Wil jij niet al je reserves opmaken aan Google advertenties, maar ook niet aan dure SEO-bureaus? Bij Wizzards helpen we jou om je doelen te behalen op een betaalbare manier. We werken met studenten die hun eigen specialisatie hebben, maar wel met een lager uurtarief dan specialistische bureaus. Zo kunnen we jou ondersteunen met goedkopere SEO dan andere marketingbureaus. Bijvoorbeeld door het schrijven van SEO teksten, gebruiken van betaalbare linkbuilding tools en het doorvoeren van technische SEO.

Wat klanten over ons zeggen

“Wizzards maakt gebruik van een poule aan zorgvuldig geselecteerde online marketeers die allerlei klussen voor jou op kunnen pakken. Je kunt een abonnement afsluiten of losse uren kopen en via het webportaal jouw klussen aanleveren. Het webportaal werkt snel en onze klussen werden steeds snel én heel goed opgepakt. Heel erg fijn dus, zeker als je op korte termijn wat extra handen kunt gebruiken.”

– Confetti Collective

“Ik ben heel tevreden met het eindresultaat van het project dat door Wizzards voor Clinical Neuro-Science projects werd uitgevoerd. Ook kijk ik terug op een zeer plezierige samenwerking en hoop in de toekomst ook weer gebruik te kunnen maken van jullie diensten.”

– Pauly Ossenblok

De Wizzards Way

Ons team bestaat uit universitair geschoolde studenten en werkenden. Hierdoor zijn we flexibel en hebben een team van specialisten in verschillende marketingdomeinen. Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te helpen, vinden we persoonlijk contact belangrijk. Hier hebben wij onze werkwijze op gericht.

w

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact via onze projectsoftware

Alles in overleg

Tweewekelijks videocalls plannen om plannen door te spreken

i

Structuur

Maandelijks een overzicht van de resultaten en een plan voor de komende tijd

Goede samenwerking

Een eigen vaste marketeer en een team met specialisten

Onze tools

Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van SEO, maken wij gebruik van een aantal geavanceerde tools. Zo gebruiken we SE ranking voor het analyseren van websites, vergelijken van concurrenten en selecteren van keywords.
Voor het genereren van backlinks gebruiken wij een nieuw ontwikkelde tool, iets wat ons uniek maakt in vergelijking tot andere marketingbureaus. Deze houden we graag geheim :).
Om de SEO-resultaten vervolgens op jouw website te analyseren, maken we gebruik van Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console.

Wat we kosten

Onze tarieven liggen op 2/3 van die van freelancers en 1/3 van die van marketingbureaus. We werken op basis van gemak met maandelijkse abonnementen waardoor we de kosten nog lager kunnen houden, maar deze kun je ieder moment opzeggen en aanpassen. Bekijk hier onze actuele tarieven.

Probeer het gratis!

Wil je onze services eerst eens uitproberen? Dat kan! Vraag onze gratis Quickscan aan voor een SEO check. We kunnen dan jouw huidige SEO positie analyseren en adviezen geven over optimalisatiepunten. Na dit advies kunnen we samen aan de slag met jouw SEO marketing.  Zo maken we een start met het verhogen van de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Meet de SEO Wizzards!

Jeroen

Liselotte

Luna

Sam

Over Wizzards

✦  Laag tarief
✦  Full service online marketing
✦  Ervaring
✦  Persoonlijke benadering
✦  Gegrond advies
✦  Creatief team

Contact